Grywamy Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Stickman PL
Art22pl 
Programista


Języki: C++ GML PHP
Pomógł: 5 razy
Posty: 514
Wysłany: Pią 12 Gru, 2008   Stickman PL



Stickman + patch 1.1 !!! PL


szybko się ładuje wejdzie każdemu !! poprawiono !!
Jesteś policjantem zabito twoją rodzinę dopadnij zabójców zemścij się !!


2 mb




Stickman 1.1.rar
Stickman + speed loading !! patch
Pobierz Plik ściągnięto 1352 raz(y) 1.85 MB

_________________

 
 
 
Marcos 
JrAdmin
Bo tak już jest ...


Pomógł: 4 razy
Posty: 251
Wysłany: Pią 12 Gru, 2008   


Czyli to jest jedynka z poprawionym 'load'em'??;]
_________________
"Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się że byłem w błędzie."
 
 
 
Malaczek 
Pomocny użytkownik

Pomógł: 1 raz
Posty: 111
Wysłany: Pią 12 Gru, 2008   


i tło :)
 
 
Marcos 
JrAdmin
Bo tak już jest ...


Pomógł: 4 razy
Posty: 251
Wysłany: Pią 12 Gru, 2008   


To obczaje moze jeszcze dzisiaj ;) Narazie nie mam czasu, a musze porobic troche na PC ...
_________________
"Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się że byłem w błędzie."
 
 
 
Marcos 
JrAdmin
Bo tak już jest ...


Pomógł: 4 razy
Posty: 251
Wysłany: Pon 15 Gru, 2008   


No ładuje sie szybciej i tło fajne :P Gdyby tak lepsza byla synchronizacja ruchów ....
_________________
"Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się że byłem w błędzie."
 
 
 
Malaczek 
Pomocny użytkownik

Pomógł: 1 raz
Posty: 111
Wysłany: Pon 15 Gru, 2008   


Ta heh
 
 
Art22pl 
Programista


Języki: C++ GML PHP
Pomógł: 5 razy
Posty: 514
Wysłany: Sro 17 Gru, 2008   aa


a co jakieś błędy czy co ?
 
 
 
Malaczek 
Pomocny użytkownik

Pomógł: 1 raz
Posty: 111
Wysłany: Sro 17 Gru, 2008   


nie jest super
 
 
Art22pl 
Programista


Języki: C++ GML PHP
Pomógł: 5 razy
Posty: 514
Wysłany: Czw 18 Gru, 2008   ok


thx zobacz na screeny z pelnej
 
 
 
Marcos 
JrAdmin
Bo tak już jest ...


Pomógł: 4 razy
Posty: 251
Wysłany: Czw 18 Gru, 2008   Re: aa


art22pl napisał/a:
a co jakieś błędy czy co ?


Nie tylko że w 1 częśći nie dało sie np. wcisnąć lewo i prawo naraz, przez co on sie pomału rusza, w dwójce też to jest, ale chyba nie da sie nic zrobic...
 
 
 
Art22pl 
Programista


Języki: C++ GML PHP
Pomógł: 5 razy
Posty: 514
Wysłany: Czw 18 Gru, 2008   da


da sie w pelnej zrobilem :-D
 
 
 
ZooM_14 
Moderator

Pomógł: 1 raz
Posty: 9
Wysłany: Sob 20 Gru, 2008   


Spoko gierka :mrgreen:
_________________

 
 
Marcos 
JrAdmin
Bo tak już jest ...


Pomógł: 4 razy
Posty: 251
Wysłany: Sob 20 Gru, 2008   


No myśle że bedzię działać, a jest coś jak bieganie??
_________________
"Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się że byłem w błędzie."
 
 
 
Art22pl 
Programista


Języki: C++ GML PHP
Pomógł: 5 razy
Posty: 514
Wysłany: Czw 25 Gru, 2008   bieganie


do tej pory nie robiłem tej opcji nie jest zbyt potrzebna w 2 przyspiesze ruch ale najgorzej z kodami :-/ będe musiał trochę pomyśleć a co do biegania rzucać się można to poco biec ? w TUROKU tez biegac sie nie da no ale sądze ze jak dodał bym bieganie to było by za dóżo klawiszy np strzał,kucanie,zwolnienie,ładowanie,rzut prawo i lewo to i tak zadóżo tródno się z nimi obchodzi chyba żę bym je odpowiednio ustawił .
 
 
 
Marcos 
JrAdmin
Bo tak już jest ...


Pomógł: 4 razy
Posty: 251
Wysłany: Czw 25 Gru, 2008   


Eeee, nie wiem o co ci chodzi .... W kazdym badz razie, jak mowisz ze za duzo klawiszy to nie rob biegania ;)
_________________
"Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się że byłem w błędzie."
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: