Grywamy Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Kody do Stickmana !!
Art22pl 
Programista


Języki: C++ GML PHP
Pomógł: 5 razy
Posty: 514
Wysłany: Pon 08 Gru, 2008   Kody do Stickmana !!


pomocne kody w menu wciskamy generacja kodu czy cos takiego i wpisujemy tajnekodowanie po czym wyświetlą sie nam wszystkie kody !!! jeśli nie to tutaj
lvl1 - lvl11
lub podczas gry
<enter>pelne<enter> wszystko na maxa !
<enter>mac<enter> super broń !
i inne :-P
 
 
 
Marcos 
JrAdmin
Bo tak już jest ...


Pomógł: 4 razy
Posty: 251
Wysłany: Pon 08 Gru, 2008   


Ja przeszedłęm na kodach gre a ty tu o końcu mowisz xD
_________________
"Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się że byłem w błędzie."
 
 
 
Malaczek 
Pomocny użytkownik

Pomógł: 1 raz
Posty: 111
Wysłany: Pon 08 Gru, 2008   


HAHAHA Markos och Markos
 
 
Marcos 
JrAdmin
Bo tak już jest ...


Pomógł: 4 razy
Posty: 251
Wysłany: Pon 08 Gru, 2008   


Marcos! Albo Marcosino, na yt - Marcosino007 :P
_________________
"Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się że byłem w błędzie."
 
 
 
Malaczek 
Pomocny użytkownik

Pomógł: 1 raz
Posty: 111
Wysłany: Pon 08 Gru, 2008   


Heh sorry za pomyłke
 
 
Malaczek 
Pomocny użytkownik

Pomógł: 1 raz
Posty: 111
Wysłany: Sro 10 Gru, 2008   


A mi nie działają :(
 
 
Marcos 
JrAdmin
Bo tak już jest ...


Pomógł: 4 razy
Posty: 251
Wysłany: Czw 11 Gru, 2008   


Co ci nie działa?? Kody do SM?? xD Ale lol ^^, Przeczytaj uważnie co ART napisał ....
_________________
"Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się że byłem w błędzie."
 
 
 
Malaczek 
Pomocny użytkownik

Pomógł: 1 raz
Posty: 111
Wysłany: Czw 11 Gru, 2008   


MI NIE DZIAŁAJĄ!
 
 
Marcos 
JrAdmin
Bo tak już jest ...


Pomógł: 4 razy
Posty: 251
Wysłany: Czw 11 Gru, 2008   


Bo nie umiesz, mi tez nie działały, potem zobaczłem ze działają, i jeszcze przedtem sie upewniłem u Arta :P
_________________
"Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się że byłem w błędzie."
 
 
 
Malaczek 
Pomocny użytkownik

Pomógł: 1 raz
Posty: 111
Wysłany: Czw 11 Gru, 2008   


Ta dobra broń w sklepie po kodzie?
 
 
Marcos 
JrAdmin
Bo tak już jest ...


Pomógł: 4 razy
Posty: 251
Wysłany: Czw 11 Gru, 2008   


Nie, mac'a w sklepie masz bez kodu, wciskasz '2' i msz drugą broń ;)
_________________
"Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się że byłem w błędzie."
 
 
 
Malaczek 
Pomocny użytkownik

Pomógł: 1 raz
Posty: 111
Wysłany: Czw 11 Gru, 2008   


To mi nie działają :/
 
 
Art22pl 
Programista


Języki: C++ GML PHP
Pomógł: 5 razy
Posty: 514
Wysłany: Czw 08 Sty, 2009   wiem czemu


bo mac wpisales w menu hehe a mac wpisujesz w grze naciskasz enter wpisujesz mac i enter i dziala :-D
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: